onsdag 19. april 2017

Titteskap i fransk stil!

Jeg synes den franske stilen i interiøret er veldig lekkert, med sin romantikk og eleganse som man bare kan drømme seg inn i. Her har jeg blitt inspirert av denne franske boken...

.....til å lage dette titteskapet.
Veggene laget jeg ferdige før jeg limte dem på plass på veggene inne i titteskapet. Jeg fant tapetet i en scrapbooking butikk som jeg synes passet fint i forhold til mønster og farger jeg ønsket. Panel og lister er laget av tynne lister og treplater som jeg kuttet til. Etterpå ble det malt og antikkbehandlet før tapeten ble limt på baksiden. 
Gulvet har jeg fått i gave fra ei venninne i Amerika. Gulvet under peisen har jeg laget av lister som jeg har beiset og pusset. 
Kurven har jeg flettet og beiset. 

Peisen har jeg laget av trebiter som jeg har kuttet til og limt sammen før jeg malte på den. Speilet har jeg modellert av leire og limt på noe jeg har støpt i gips. Etterpå malte og antikkbehandlet jeg rammen og limte det på et sminkespeil.
Vegglampene er limt sammen av diverse duppedingser og perler Stearinlysene er laget av fimoleire. 
Bibelen er laget av papir og ekte skinn, boken kan åpnes. Brillene er laget av to små ringer og litt ståltråd, glassene i brillene er av tykk plast. 
Fatet har jeg støpt fra et annet jeg har laget form av, denne malte jeg i sølv og antikkbehandlet det etterpå. Oppå fatet står to krus og en kanne som jeg fant på Panduro, disse er smykkedeler. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar