søndag 21. april 2013

Mine fugler!

Har veldig lyst å vise dere fuglene mine. Jeg har to undulater, en hann og en hunn, to indisk ringhalset parakitter, en hunn og trolig en hann, og en grå jaco, en hann.

Dette er Pelle, en hann undulat. Han er kjæreste med Pia og er veldig glad i henne. Han er veldig leken og elsker masse leker. Han er også veldig skravlete.

Dette er Pia, hun er kjæresten til Pelle. Hun elsker en plystrelyd jeg lager og svarer meg hver gang. Pelle er visst ikke så begeistret for det da han vil ha henne for seg selv. Men hun er veldig glad i Pelle og de koser ofte med hverandre ved å pusse fjæra til hverandre.

Dette er Maria, en indisk ringhalset parakitt. Hun elsker speilet sitt og klukker ofte foran det. Hun er veldig nysgjerrig og liker å utforske. Hun elsker frukt og grønt og får det hver dag.

Dette er Josef og er trolig en hann. Han er en tøffing og liker å bli klødd i nakken og på magen. Han også elsker frukt og grønt.

Her er Charlie. Han er en veldig nysgjerrig og leken gutt. Han er pratsom og kosete. Han sier masse fine plystrelyder i tillegg til ringetoner, vannskvulp og lyden fra et pipedyr. Og han ler og hoster. Han sier hade, hallo, gå vekk, god jul, kose, Charlie, Torill, chiko, pappa, nei mm. Han har begynt å herme litt etter undulatene. Han kommer flygende til meg hvis jeg går inn i et annet rom. Når jeg tilbereder mat kommer han da også, han lander da på skuldra eller hodet mitt. Han elsker masse oppmerksomhet.

Han så at pappa tok et sukkertøy i munnen og det ville han også ha, og pappa deler med seg.
 

1 kommentar: