torsdag 8. mars 2012

Sofa med puter!

Denne sofaen lå oppi en eske sammen med flere dukkehusmøbler som ble kastet oppi en container. Jeg fikk reddet dem og her har jeg malt og trukket om sofaen i en chic stil. Også har den fått noen puter som jeg har sydd. Bordet lå også i esken sammen med sofaen så den har jeg malt og pusset på.

7 kommentarer:

 1. Oj så fint.
  Mycket trevlig blogg du har
  Kran GunBritt

  SvarSlett
 2. Meget fint arbeid du har gjort med sofaen og bordet :) Hvordan har du gått frem for å trekke om sofaen, hvilket stoff har du benyttet og hvordan har du laget knappene?

  SvarSlett
 3. Hei,
  jeg har brukt vanlig stoff til lappeteknikk som jeg har kledd rundt papp og skumgummi. Etterpå sydde jeg bare noen sting, har ikke brukt knapper.

  SvarSlett
 4. Hvordan så sofaen ut før du startet, tok du bort det stoffet som allerede var på sofaen og erstattet det med ny papp/skumgummi og stoff? Hvilken maling har du benyttet og bruker du bare fint pussepapir på kantene for å få det "slitte" uttrykket?
  Må bare si det en gang til, meget pent arbeid :)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg tok bort stoffet som var på og lagde nytt. Malingen jeg har brukt heter Quick emalje hvit. Jeg pusser med neglfil.
  Hvis du sender meg mailadressen din skal jeg sende deg bilde av hvordan den så ut før.

  SvarSlett
 6. Fant ikke mailadressen din på bloggen din. Vet at Quick emaljelakk finnes i blank og matt versjon, er det den matte du har brukt på møblene?
  Er også veldig imponert av de fine lysekronene du har laget i dukkehuset ditt, har du laget de på frihånd eller har du hatt noen oppskrift? Hva slags type perler/tilbehør har du brukt for å lage dem?

  SvarSlett
 7. Jeg har en webside også og der finner du mailadressen min.
  www.miniatyrer.no

  SvarSlett